בהתאם לחוקי מדינת יוטה, ארה"ב, בכדי להתחתן אין דרישה לאזרחות או תושבות אמריקאית של מי מבני/בנות הזוג. חתונה בזום היא ממש "לאס ווגאס" דיגיטלי, כל שני אנשים, ללא הבדל דת, גזע ומין, תושבות או אזרחות, יכולים בקלות להתחתן בטקס אשר מתקיים בתוך מדינת יוטה ובני הזוג מופיעים בו באמצעות מצלמה ומיקרופון אשר מיקומם אינו רלוונטי לעניין חוקיות הטקס. התשובה לשאלה זו היא זוגות הטרוסקסואלים, חד מיניים, בני דתות שונות, בעלי אזרחויות שונות ואף בני זוג הנמצאים במקומות שונים, יכולים להינשא דרך השירות שלנו.
הזמן הממוצע שלוקח לארגן טקס נישואין מרגע הפנייה הראשונית של הזוג למשרדינו הוא כשבוע. התהליך מאוד פשוט, תחילה הזוג שולח לנו צילום אמצעי זיהוי (דרכונים או רישיון נהיגה או תעודות זהות), אנחנו מטפלים בכל התהליך מול ארה"ב,כל מה שהזוג צריך לעשות זה להתחבר יחד איתנו לשיחת וידאו של 5 דקות (בשעות הערב), לאחר 45 ימים מתאריך שיחת הוידאו התעודה המקורית בצירוף חותמת אפוסטיל מגיעה למשרדינו בישראל. במקרים דחופים, ניתן לארגן טקס נישואין תוך 24 שעות ואף פחות מרגע הפנייה הראשונית.
הליך של נישואין במדינת יוטה כולל את השלבים הבאים: הוצאת רישיון נישואין מפקיד מחוז במדינת יוטה, קביעת טקס החתונה מול גורם המוסמך לחתן, שימוש בשירותם של 2 עדים מומחים, אשר אחד מהם עורך דין, לצורך השגחה על תהליך חוקי, הנפקת תעודת נישואין מקורית והחתמתה על ידי פקיד המחוז, העדים והגורם המחתן, שליחת התעודה המקורית לסגן מושל מדינת יוטה לצורך החתמתה בחותמת אפוסטיל, שליחת התעודה מקורית לישראל בשילוח מאובטח. כל התהליך המתואר לעיל עולה סך של 1980 כולל מע"מ וכולל את כלל המיסים, האגרות, השילוח ועלויות שכר הטרחה של כלל הגורמים המעורבים. 
התשובה היא כן !!!! משרד הפנים השווה את נישואי יוטה לחתונה בקפריסין - אין שום הבדל מבחינת זכויות ורישום.

ביום 01.12.2022 החליטה רשות האולכוסין וההגירה להתחיל ברישום ושינוי מצב אישי לנשוי/אה לכל הזוגות אשר התחתנו במדינת יוטה, ארה"ב, בדרך של הוועדות חזותית.

בתוך כך, ביום 22.11.2022 פרסם בית המשפט העליון החלטה ולפיה רשות האוכלוסין תקיים ללא דיחוי את פסק דינו של בית המשפט המחוזי ותרשום כנשוי/אה כל זוג המציג תעודת נישואין ממדינת יוטה.

חוק מרשם האוכלוסין תשכ"ח - 1965 קובע במפורש כי כל שצריך לצורך שינוי מצב אישי לנשוי/אה במרשם האוכלוסין היא הודעה של בני הזוג, בתוספת תעודה ציבורית ממדינה זרה המעידה על קיום טקס נישואין, בצירוף חותמת אפוסטיל. אף על פי כן החליטה רשות האוכלוסין וההגירה לאתגר את ההליך של נישואי יוטה בבית המשפט. בהתאם לפסק הדין האחרון שניתן בחודש ספטמבר 2022 על ידי בית המשפט מחוזי - ירושלים כל מי שהתחתן ויתחתן בעתיד בנישואי יוטה, זכאי להרשם במרשם האכלוסין כנשוי/אה.

החוק והפסיקה לא מבדילים בין נישואי יוטה, לחתונה אזרחית אחרת אשר נערכה בחו"ל, כלומר כל מי שבוחר בליווי משרדינו בנישואיהם בדרך של הוועדות חזותית, זכאי לא רק להירשם כנשוי בתעודת הזהות, אלא זכאי גם לכלל הזכויות המגיעות ךו על פי כל דין לזוג הרשום כנשוי.